Intake bij ambulante zorg

De intake voor ambulante zorg bestaat uit een of meerdere gesprekken met onze psychologen of psychiaters. De intake is altijd multidisciplinair: u hebt meerdere gesprekken met collega’s uit verschillende vakgebieden. Het is fijn als u naar de intake komt samen met een naaste die u goed kent en die weet wat u belangrijk vindt.

Tijdens de intake kunt u natuurlijk uw vragen stellen. We zullen die zo goed mogelijk beantwoorden. We leren elkaar in de intake beter kennen en proberen een goed beeld te krijgen van u, uw situatie, uw begeleidingsvragen en uw hersteldoelen.

Meestal vindt de intake plaats in Boekel. De route en adres- en contactgegevens vindt u hier. U meldt zich bij de afsprakenbalie op de locatie van GGZ Huize Padua.

Soms vindt (een deel van) de intake bij u thuis plaats. Als dat zo is, laten wij dat weten.

Wie /wat neemt u mee naar de intake?

  • Kom samen met een familielid/naaste die u al kende voordat u hersenletsel kreeg. 
    Lees meer over familie en naasten.
  • Een Actueel Medicatie Overzicht (AMO) van uw eigen apotheek, zodat we weten welke medicijnen u gebruikt.
  • Een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart, Nederlands rijbewijs, reisdocument voor vreemdelingen of vluchtelingen).
  • Zorgverzekeringspapieren of zorgverzekeringspas.
  • Ingevulde vragenlijsten die bij de uitnodigingsbrief waren toegevoegd.
  • Een lijstje met vragen die u wilt stellen.

Na de intake overleggen we met ons team over wat we u willen adviseren. Daarna lichten we ons advies aan u toe, in een gesprek. Ons advies kan zijn: een aanvullend onderzoek of een behandeling. Soms verwijzen wij u door naar een andere instelling, omdat de zorg daar beter aansluit.